Det siger deltagerne på Chakra Tour d´lux

At finde helt hjem og ro indeni.

Mariakaisa har ændret både mit syn på mig selv og resten af verden.

Der er så meget mere imellem himmel og jord og energier er nu noget jeg ser frem til at ændre når jeg kan mærke noget er som det ikke skal.

Hun forklarer alting nemt og gerne flere gange. Ingen spørgsmål er dumme og man føler sig helt 100 % tryg i en ellers ny verden. Hun åbnede mine øjne for krystaller og deres virkning og styrke.

Jeg kan nu hverken undvære dem eller Mariakaisa. Det ønsker jeg heller ikke.

Jeg var engang så rodløs og kunne aldrig finde fred og ro. Det er en af mine yndlingsting nu. At finde helt hjem og ro indeni. Det er en fed fornemmelse. Og når jeg igen kommer til at svæve lidt for langt væk i tankemylder og uro så ringer eller skriver jeg til Mariakaisa eller finder en af hendes mange skønne guidede meditationer.- så kommer der ro på igen. Intet er umuligt. Selvom jeg engang troede det.

TAK

Helle

Tak Mariakaisa

Kære Mariakaisa

At tage på chakratour gennem mange måneder sammen med dig har været et spændende eventyr, hvor har jeg opdaget nye vinkler af mig selv undervejs.

Det har været en udviklingsrejse gennem forskellige forunderlige  verdener gennem kroppen, både personligt og vidensmæssigt.

De  guidede meditationer, input fra den nære verden lige nu, støttet af viden om  krystaller, deres udseende, hvordan man plejer sine krystaller og alle de måder de kan anvendes, har åbnet min verden.

Tak Mariakaisa.

Det har været sjovt, interessant og spændende, samt sat mange ting i hverdagen i perspektiv undervejs.

Det er forunderligt at opleve hvordan tingene også kan hænge sammen. Det beriger mit liv. Tak

Der har også undervejs været tid til at komme mere i dybden, samt plads til – når livet engang imellem går lige lidt for stærkt – at det er OK bare at være og så gå videre i eget tempo.

Dine videoer er gode, med klart fokus, samt korte og præcise. Dejligt ikke at skulle bruge tid på “fyld”.

Mariakaisa, du har en flot klar formidling af det du ønsker at få frem, en tydelig og behagelig stemme, og du er ikke bange for at vise hvem du er og hvad der er vigtigt for dig. Tak for at du er dig.

Mange eventyrhilsner og smil

Lisamai Holm

Alle bør have en Mariakaisa i sit liv.

Mariakaisa er en fantastisk kvinde med empati, humor, hjertevarme og helt særlige evner, som hun bruger til at hjælpe sine medmennesker, så de bedst muligt kan lære at manøvrere på livets vej.

Sammen med Mariakaisa kan man udvikle sig og gennemgå store transformationer, så man bliver den bedste udgave af sig selv. Mariakaisa øser ud af sit indre skatkammer og af sin enorme viden og giver hver især de nødvendige redskaber til at skabe balance, give styrke og handlekraft eller det, der skal til for at hjælpe dig dér, hvor du lige præcis er i din livsproces.

Mariakaisa giver hjælp til selvhjælp, så det du får med fra de kurser, onlineforløb og onlinefora, som hun afholder, vil være for livet. Du vil altid kunne bruge det, du har lært.

Jeg har for nyligt været igennem det 7 mdrs. Chakraforløb. Der er et lukket forum, hvor mange er med. Dér sparrer vi med hinanden og med Mariakaisa. Det er et trygt forum, hvor der er megen hjælp og forståelse for hinanden. Det er rørende og fantastisk at opleve den tillid, åbenhed og hjælpsomhed, der er blandt mennesker, som for det meste ikke kender hinanden, bortset fra det virtuelle forum. Det er også vildt at være vidne til de store skridt, som andre tager undervejs i forløbet. Det skal siges, at alle, der er med, bliver forløst på den ene eller anden måde. Det er på mange måder en “aha oplevelse” at være med. Man kommer til at se sit liv på en ny måde, og det er en stor gave at have lært, hvordan man kan komme fri/videre, hvis man føler sig fastlåst.

Hver måned har der været en stor variation af øvelser, videoer og meditationer. Vi har lært om chakraerne. Vi har lært at bruge krystaller, naturen, aura soma og meget mere til at afbalancere dem. Mariakaisa har guidet os blidt igennem de forskellige øvelser til chakraerne. Jeg har deltaget i flere online forløb hos Mariakaisa, og jeg føler mig bedre rustet til livets udfordringer, for det har givet mig en forståelse for mange sammenhænge, og jeg har fået øvelser, som jeg bruger igen og igen, når jeg føler behov for det.

Alle bør have en Mariakaisa i sit liv. Jeg er taknemmelig over, at hun er der 🙂

Inger Dammand Kragh

Fået en helt anden kontakt til mit indre jeg

Jeg har været med på et par af de små Chakratours og har fulgt Chakra-tour D’lux.

Mariakaisa forstår at forklare tingene helt nede på jorden, og fra at chakra var noget lidt mystisk, er det nu blevet en del af min hverdag. Laver ofte en eller anden form for chakra øvelse.

Jeg føler, at jeg er kommet mere hjem til mig selv og får mere ro og overskud, og har fået en helt anden kontakt til mit indre jeg.

Jytte

56 år

Kan SÅ varmt anbefales!

Jeg har været med på chakratour alle gange og også chakratour D’lux. Også sammen med min mand, hvilket bragte os endnu tættere sammen. Hver eneste gang har udbyttet været kæmpe stort og er helt vanedannende!

Det der gør Mariakaisa unik er, at hun er en så jordnær og dygtig formidler. Hun laver helt fantastiske meditationer og de øvelser man gennemgår er så effektfulde, at man ikke er et sekund i tvivl om at det her virker.

Der er ingen tvivl om at Mariakaisa ved hvad hun taler om. Hun er et af de klogeste mennesker jeg har mødt.

Alle burde prøve at gennemføre chakratouren og mærke udbyttet.

Min mand og jeg har ofte talt om den første chakratour som rejsen, der ændrede vores liv. Kan SÅ varmt anbefales!

Charlotte

Skaber ro, fokus og tillid

Mariakaisa kan noget som jeg ikke kan sætte fingeren på. Noget jeg ikke forstår, faktisk. Men noget som virker. Det virker ved at ramme plet på tværs af afstande og forskellige liv og erfaringer, på måder som hver (!) gang skaber ro, fokus og tillid.

Efter flere chakraforløb, besøg og online fællesskaber ved jeg nu, at det ikke gør noget at jeg ikke forstår det. Faktisk er det måske fraværet af forståelse, og i stedet sansningen af hendes stemme og klarhed, der bliver ved med at bringe nye indsigter og fornemmelser frem. Det er sært taknemmeligt at have fundet et menneske med så stor træfsikkerhed.

Jette

Fantastisk online setup og massere brugbare og professionelle værktøjer!

Jeg har været på flere af MariaKaisas online workshopper. For mig er den bedste hendes Chakratour D’lux. Jeg er helt vild med den måde, hun formidler sine vigtige budskaber. Hun benytter sig af mange forskellige redskaber, som stimulerer mine sanser, når jeg lærer nyt.

Mariakaisa leverer sin viden på et flot skriftligt materiale og i super gode kvalitets lydfiler og videoer. Så der er også mulighed for at lytte til hende, når man er på farten. Jeg lytter gerne til materialet flere gange, for ofte lægger jeg mærke til noget anderledes, ved næste gennemlytning. Jeg syntes det er spændende, selvom jeg i forvejen ved virkelig meget om emnet, så inspirerer Mariakaisa mig med ny viden og nye refleksioner.

Chakratour D’lux kan virkelig godt anbefales.

Anabella Rerup

Spirituel Blogger & Spirituel Guide

Din kærlighed til naturen smitter

Jeg har været og er meget glad for dine kurser og din måde at formidle på.

Der er ikke så mange dikkedarer i dine metoder. Du er dygtigt til at få de forskellige emner til at stå KRYSTALKLART.

Vi som deltager i dine kurser er jo forskellige, men du formår at give klare udmeldinger, så alle kan være med, uanset om man lærer visuelt, kropsligt, logisk, sprogligt, socialt eller andet.

Din kærlighed til naturen smitter og dine film er skønne, korte og letforståelige.

Det er så dejligt fleksibelt, at kunne passe kurserne ind i hverdagen, så jeg kan “studere” på det tidspunkt af døgnet, der passer mig.

Der er en frihed, lethed og motivation i din måde at være på og din begejstring er så givende.

Masser af glade og kærlige hilsner

Sanne Møller Juhl

Kan kun varmt anbefale chakra tour.

Jeg har været med på flere forskellige chakraforløb og kan kun varmt anbefale det.

For mig har det betydet at jeg er blevet bedre og bedre til at få kontakt til min krop og blive husket på de små pauser hvor jeg lige får mærket efter. Og få brugt naturen.

I gruppen er der altid god sparring fra Mariakaisa og de andre deltagere som også giver gode indsigter og nye indfaldsvinkler.

De små overraskelser der har sneget sig ind er altid relevante.

De gode forklaringer, lydfiler og videoer om farver, krystaller og hvad der sker energimæssigt sammen med de guidede meditationer er jeg vendt tilbage til og brugt igen mellem forløbene.

Når jeg ser på hvad forløbene tidligere har kunnet gøre så må det nye forløb være et must at prøve.

Lene

Det får du med på Chakratour d´lux